Over ons

't Stoepje bakker Niels is dol op zijn klanten

Hij staat zes keer per week in vijf verschillende plaatsen; ’t Stoepje ondernemer Niels Koelewijn. Altijd met een glimlach, want de klantvriendelijkheid van Niels en zijn team is zijn grootste handelsmerk.

Sinds de jonge ondernemer over is gestapt op de hernieuwde formule van ’t Stoepje heeft zijn bedrijf een impuls gekregen. “Van de jongere generatie kregen we direct veel complimenten, mensen die jaren het geel waren gewend moesten soms wel even wennen.” Gelukkig is de kwaliteit van de producten, de service en het specialistische advies hetzelfde gebleven.

Niels heeft geen afscheid hoeven nemen van klanten die aan de nieuwe uitstraling moesten wennen. “Ook wij gaan met de tijd mee, als je dat uitlegt is de knop ook zo om.”

Waarom kopen bij ’t Stoepje bakker Niels?
Over die vraag heeft Niels zijn antwoord al klaar. Hij legt uit dat de betrokkenheid bij de producten, kwaliteit en de formule ’t Stoepje hoog is. Hierdoor denkt Niels over alles na, dat gedrag werpt zijn vruchten af want ook zijn medewerkers zijn altijd kritisch. Hierbij noemt hij bijvoorbeeld de specialistische kennis, vaak is dit onder de maat. “Wij willen écht iets kunnen vertellen, daar steek ik tijd in en vind het belangrijk dat ik eerlijk, transparant en het beste advies kan geven aan mijn klanten. “

Verse producten zijn mijn standaard
Daarnaast is versheid een belangrijk punt voor de Spakenburgse ondernemer. Zijn dagverse producten zijn dan ook écht dagvers en alles wat hij over heeft gaat in de pakketten van Too Good To Go. Een service waarbij mensen voor een gereduceerde prijs producten kunnen kopen die anders verspilt zouden worden. Door deze pakketten krijgt Niels ook steeds andere gezichten aan zijn kraam, dus een win-win situatie. “Niets is er beter dan een eetbaar en smakelijk visitekaartje.”

Duurzaamheid steeds belangrijker
In de veranderende maatschappij signaleert Niels iedere dag trends. Zo krijgt hij bijvoorbeeld in steden zoals Wageningen en Utrecht veel klanten die bewust bezig zijn met duurzaamheid. Hij verkoopt daar ook meer verpakkingsvrije producten en klanten nemen eigen (herbruikbare) verpakking mee.

Gemak dient de mens
Want als je koopt bij Niels, ben je met een appje verwijderd van het doorgeven van je bestelling. Hierdoor heeft Niels veel persoonlijk contact met zijn klanten. De bestellingen worden keurig genoteerd en vooraf klaargezet, dus ben je altijd zeker van jouw producten.

Ik heb er een neusje voor
Niels weet wat zijn klanten willen en blijft altijd scherp op zijn producten en service. Zo zorgt hij dat hij veel vers afbakt op de markt. “Als ik een rondje loop over de markt en de geur van versgebakken brood ruik dan kan mijn morgen niet meer stuk. Het wordt nog leuker als klanten bij mij aan de kraam komen en door de geur worden verleid om toch even die gevulde koeken mee te nemen. Het is en blijft een spel.”

Niels heeft met zijn vriendelijke voorkomen en zijn fijne team vaak de gunfactor. “Ik maak altijd even een praatje, laat mijn klanten graag proeven en meedenken. Zo kan ik samen met mijn team veel klanten blij blijven maken. Dát gevoel, dat maakt dat s’nachts opstaan om naar de markt te gaan de moeite waard is en blijft.”